"There are 365 days in a year. Let's assume that you sleep 10 hours each day. This means that, in one year, you are asleep for 3650 hours, which is equivalent to 152 full days (3650 hours divided by 24 hours per day).

365 - 152 = 213 (days you have left in the year)

We all know school is not open on weekends, so you can't go to school then. There are 104 Saturdays and Sundays in a year (52 weeks x 2 days in a weekend).

213 - 104 = 109 (days you now have left)

And school is not open during summer vacation. Summer vacation is at least 2 full months, so that's another 60 days you aren't in school.

109 - 60 = 49 (days left)

And you have to eat every day and have a little time to relax and play. Let's say that takes around 3 hours each day. That is 45 days worth of hours (365 days x 3 hours each day to relax = 1095 hours. Divide by 24 hours in a day to get 45 days).

49 - 45 = 4 (days left now)

I haven't even counted holidays, and there's at least 4 of them during the year. So that leaves you with zero days left to go to school!"

What is wrong with this explanation? How do you have time to be at school? Hint: All the math is correct. Post your reasoning using the comments button below.